calculator

miercuri, 23 noiembrie 2011

Grepolis

Bun venit la Grepolis!

Odysseus Bună, teodori856!

Eu sunt Ulise şi aş vrea să te ajut să te orientezi în noul tău oraş stat.
Faceţi clic pe săgeata de mai jos () pentru a începe tutorialul.

Construire fabrică de cherestea şi carieră

Odysseus La început, este important să vă sporiţi producţia de resurse, construind o fabrică de cherestea şi o carieră de piatră. Faceţi clic pe Senat pentru a construi clădirile.

Construire fabrică de cherestea şi carieră

Odysseus Aţi extins deja fabrica de cherestea.

Construire fabrică de cherestea şi carieră

Odysseus Aţi extins deja cariera.

Lista construcţiilor în curs de execuţie

Odysseus Aceasta este lista construcţiilor în curs de execuţie. Sunt prezentate toate comenzile de construcţie active şi timpul necesar pentru fiecare.Dacă faceţi clic pe X-ul roşu (), anulaţi comanda respectivă. Timpul de construcţie poate fi înjumătăţit pentru 20 de monede de aur, cu ajutorul simbolului monedă.

Lemn

Odysseus Există trei resurse de bază la Grepolis. Prima dintre ele este lemnul. La început, aveţi nevoie de lemn pentru a vă construi oraşul. Mai târziu, acesta va fi necesar în special pentru construirea de nave. Când treceţi cu mausul peste simbol, vedeţi cât lemn produceţi pe oră.
Momentan sunt disponibile 300 de unităţi de lemn.

Piatră

Odysseus Piatra va deveni cu timpul foarte importantă pentru extinderea zidului oraşului şi a templului.

Monede de argint

Odysseus Monedele de argint sunt cea de-a treia resursă. Ca şi lemnul şi piatra, monedele de argint sunt necesare pentru extinderea clădirilor. De asemenea, aveţi nevoie de monede de argint mai târziu, în scopuri de spionaj.

Capacitate depozit

Odysseus Aici este prezentată capacitatea curentă a depozitului pentru fiecare resursă. Dimensiunea depozitului poate fi mărită prin extinderea ascunzătorii şi a depozitului de resurse.

Cetăţeni liberi

Odysseus Aveţi nevoie de cetăţeni liberi pentru a construi clădiri şi a instrui soldaţi. Aici puteţi vedea numărul curent de locuitori. Puteţi mări numărul de locuitori prin extinderea fermei.

Perspectivă asupra insulei

Odysseus Acum ar fi bine să vă faceţi o privire de ansamblu asupra teritoriului înconjurător pentru a putea vedea cu cine vă învecinaţi şi unde este poziţionat oraşul dvs. Pentru a începe, faceţi clic pe hartă.

Perspectivă asupra insulei

Odysseus Oraşul dvs. este marcat întotdeauna cu un banner portocaliu, iar oraşele altor jucători cu unul maro.

Perspectivă asupra insulei

Odysseus Toţi jucătorii primesc câte un oraş pe coastă. În interiorul teritoriului există sate administrate de computer. Acestea sunt marcate cu un banner verde.

Sate

Odysseus Pentru a face rost de resurse, puteţi trimite trupe într-un sat pentru a-l prăda. Acum faceţi clic pe satul cel mai apropiat de oraşul dvs.
deci asta a fost tutorialu
sabier
prastias
arcas
hoplit
calaret
car de lupta
catapulta
gardian
nava de transport
birema
nava usoara
nava incendiatoare
nava rapida de transport
triema
nava de colonizare
bonusuri
bonus pe uscatBonus pe uscat
bonus pe mareBonus pe mare
norocNoroc (între -30% şi +30%)
moralMoral
zidul orasuluiNivelul zidului oraşului
este noapteEste noapte
comandantComandant disponibil
capitanCăpitan disponibil
berbecS-a încheiat cercetarea pentru berbec
falangaS-a încheiat cercetarea pentru falangă
marea preoteasaMare preoteasă disponibilă
turnTurn disponibil
putere eroicaPutere eroică
vant favorabilVânt favorabil
dorDor
templu
zeus
god
unitunit
athena
god
unitunit
hera
god
unitunit
poseidon
god
unitunit
asa am sper sa va placarecomand jocu nota 10 cu BRAVO

dati clic ca sa va faceti cont
Jucaţi gratis, chiar acum!

vreti sa faceti sabieri ?

deci va trebuiesc resurse

Lemnva trebuiesc 95 resurse de lemn!
Piatrăva trebuiesc 0 resurse de piatra!
Monede de argint va trebuiesc 85 de monezi de argint!
Favoruriva trebuiesc 0 favoruri!
Populaţieva tebuie 1 om!
Timp de construcţieiar timpu va fii de 0:05:34

ca sa intruesti prastiasi trebuie sa ai academie,resurse suficiente si puncte de cercetare!!!

la breasla
deci cand ai dreptu e asaJucătorul are acest drept.
cand nai dreptu e asaJucătorul nu are acest drept.Întemeietor Lider Invitaţii Diplomaţie Mesaj global Moderator forum Forum intern
Jucătorul are acest drept. Jucătorul are acest drept. Jucătorul are acest drept. Jucătorul are acest drept. Jucătorul are acest drept. Jucătorul are acest drept.

Administrator
Administratorul vă sprijină la dezvoltarea şi organizarea unui imperiu uriaş. Puteţi da mai multe comenzi de construcţie, iar el vă va furniza mai multe centralizatoare.

Centralizatorul de negoţ vă permite să trimiteţi rapid resurse între oraşele proprii. Puteţi vedea activităţile comerciale curente din oraşe şi puteţi sorta oraşele în funcţie de produsele comercializate. O funcţie intuitivă de glisare şi fixare înlesneşte aceste operaţii.

Centralizatorul de comenzi prezintă toate activităţile curente din imperiu. Acesta vă poate prezenta un rezumat al modului în care v-au fost executate comenzile. Tot aici puteţi să anulaţi comenzile greşite, dacă trupele nu au ajuns deja prea departe

Centralizatorul de trupe vă oferă o privire de ansamblu asupra forţelor armate de care dispuneţi. Puteţi vedea câte unităţi sunt staţionate în fiecare oraş, ce resurse sunt disponibile şi pentru câtă populaţia mai puteţi asigura hrană. De asemenea, puteţi instrui noi unităţi cu doar câteva clicuri.

Centralizatorul de clădiri vă ajută să treceţi în revistă dezvoltarea oraşelor. Puteţi vedea resursele existente în fiecare oraş, alături de costul fiecărei clădiri. Printr-un singur clic, puteţi construi clădiri noi sau să le demolaţi pe cele existente.
Centralizatorul de cultură vă oferă un rezumat al dezvoltării culturale a oraşelor. Puteţi vedea nivelul cultural al imperiului, precum şi eventualele festivaluri aflate în desfăşurare în oraşe. De asemenea, în centralizatorul de cultură puteţi începe noi festivaluri cu un singur clic
În centralizatorul de grupe de oraşe, puteţi crea grupe cărora le puteţi atribui oraşe. În acest mod, vă puteţi supraveghea în permanenţă oraşele mai importante, indiferent cât de mare devine imperiul pe care l-aţi creat. Puteţi obţine detalii legate de fiecare oraş, ca de exemplu informaţii despre resursele disponibile sau trupele staţionate în oraş. După ce aţi selectat o grupă, celelalte centralizatoare vor afişa numai oraşele din grupa respectivă.


În centralizatorul pentru zei puteţi găsi informaţii legate de zeii veneraţi, favorurile fiecărui zeu, precum şi templele şi statuile din oraşe. De asemenea, puteţi folosi, uşor şi repede, vrăji asupra propriilor oraşe. În acest fel, puteţi ţine întotdeauna evidenţa zeilor din imperiul dumneavoastră.
Blocnotesul vă oferă posibilitatea să faceţi însemnări despre chestiuni importante, pe care să le puteţi consulta apoi în orice moment. Cu ajutorul BB-code, puteţi crea linkuri la jucători, oraşe, alianţe, rapoarte şi multe altele. Este o modalitate simplă de a ţine minte idei sau planuri importante.


Neguţător
Neguţătorul vă optimizează ciclurile comerciale. Acesta vă sporeşte producţia de resurse cu 30%.
Comandant
Comandantul se bucură de cea mai bună apreciere în rândul trupelor. El reuşeşte să sporească şi mai mult motivaţia trupelor. Unităţile terestre luptă cu o putere cu 20% mai mare.


Căpitan
Căpitanul este un marinar experimentat care a înfrânt multe flote duşmane la viaţa lui. Experienţa sa reprezintă o îmbunătăţire nepreţuită a forţei combative a flotei dvs. Unităţile navale luptă cu o putere cu 20% mai mare, iar produsele dvs. comerciale ajung de două ori mai repede pe alte insule.


Mare preoteasă
Marea preoteasă are o relaţie deosebit de bună cu zeii. Ea vă sporeşte producerea de favoruri cu 50% şi vă susţine unităţile mitice. Acestea luptă cu o putere cu 20% mai mare.

Monede de aur

asta e serviciul premium!!!
pestera

1000 =1 spion

atac:

atac terestru


sustinere


atac naval


intrerupere[retragere trupe]


a da forte important!!

pentru incepatori e important sa atace doar orasele din mijloc!!!

vreti doua orase uitati cerintele
Întemeiere oraş

Întemeiere oraş

În această zonă, golful este liniştit şi pământul este fertil şi bogat în resurse. Puteţi întemeia aici un nou oraş. Pentru aceasta, aveţi nevoie de o navă de colonizare şi de un număr suficient de mare de puncte de cultură.

uitati cum arata un oras fantoma
City Of Shadows
  • 528 de puncte
  • Oraş fantomă (ID: 5993)

flag oras fantoma id: 5993


sursa: http://grepolis-info-ro.blogspot.com/

0 comentarii: